Tipus de xerrades

Explico la tecnologia d’una forma entenedora

Em dedico a explicar tecnologia de forma entenedora i per a tots els públics. Els tecnòlegs tenim tendència a fer servir un llenguatge complicat per a persones que no són com nosaltres i això crea un problema de comunicació i de transmissió de coneixements molt important. En l’època que vivim no ens ho podem permetre.

http://youtu.be/zt942baZ-vo

Xerrades per a mestres i educadors

Els professional docent s’ha trobat de cop i volta que han de dominar els mòbils i la tecnologia com si ho haguéssin fet servir tota la vida. A més a més, els seus alumnes ho dominen a la perfecció, o això creuen. Donem eines als professors per poder interactuar amb tot aquest món tant nou.

http://youtu.be/X4w0sQrXqSE

Llenguatge planer i entenedor

Aquest és un exemple de com explicar coses simples d’una forma entenedora. Això és en format tutorial per internet, però més extens pot ser presencial i per a tots els públics.

Xerrades a mida per empreses

Sovint les empreses necessiten els seus treballadors formats però no tenen temps o les eines adients per poder-ho fer. Coses tant aparentment senzilles com l’ús dels mòbils, de les apps, les xarxes socials o programes informàtics són un escull per poder treballar bé. Cal solucionar-ho.

Formació per a l’administració

En una població hi ha diversos col·lectius que demanden formació específica ja sigui en l’ús dels dispositius mòbils, gestió personal de les xarxes socials o altres temàtiques. Des de l’administració cal respondre a aquestes necessitats amb una bona proposta formativa.
  

El meu perfil

El meu perfil

M'apassionen l'educació i la tecnologia, i com que he tingut la sort de poder viure sempre en aquests dos mons, ho he convertit en la meva professió. M'agrada parlar, escoltar i explicar. Allà on calgui crear debat, pensar, motivar, generar bones idees i projectes, m’hi trobareu.

Sóc un apassionat de la comunicació, dels videojocs i de les apps, i ara en sóc professor. Sóc un gran defensor de la Formació Professional, on vaig créixer, i ara destino bona part dels meu temps i esforç a que tingui el reconeixement que es mereix.