Biografia

pau_je 2014-actualitat
Actualment sóc Director de Sector d’Audiovisuals de Formació Professional de Jesuïtes Educació. També exerceixo de professor de producció de videojocs i apps, i de comunicació professional a Cicles Formatius de Grau Superior d’audiovisuals de Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi.
M’agrada molt donar classes a joves que comencen i és tot un repte intentar transmetre’ls la passió amb la que jo he viscut la meva professió. D’aquí uns anys, entendran el que ara els explico.
2002-2014
Anteriorment vaig estar 12 anys dirigint la meva productora audiovisual MIRAPRO, fent de cap de producció d’infinitat de projectes; audiovisuals, publicitat, TV, videojocs, dibuixos animats, apps, webs, música, espectacles, esdeveniments…

Vaig estudiar telecomunicacions però he exercit poc com a tècnic pur i dur. La meva especialitat és saber tractar amb equips tècnics i artístics alhora.
pau_parlament_thumb 2013-2015
Vaig ser cofundador i president durant 2 anys de Catalunya Apps (L’associació d’Empresaris i Professionals de les Apps de Catalunya)
Durant la meva presidència vaig poder fer molts contactes en el món de la indústria i de l’administració. Una gran experiència personal.
1997-2013
Vaig ser músic, cantant, baixista, guitarrista de diversos estils musicals, des de l’animació infantil, passant pel gospel, country, rock, ball…La música ha estat una part molt important de la meva vida i vaig aprendre molt fent més de 1.000 actuacions com a professional. Si més no a no tenir por a parlar en públic.

L’educació sempre ha estat la meva passió. A banda d’estar molts anys el món del lleure i de l’escoltisme, en escoles de formació, i donar desenes de seminaris i xerrades, també he tingut la oportunitat d’estar en contacte amb alumnes de totes les edats en xerrades de molts tipus. M’agrada molt escoltar i parlar amb la gent gran. De tecnologia moderna no en saben massa però de la vida si, i val molt la pena escoltar els savis del tribu.